Pyydä ilmainen tarjous ja ylläty –suomalainen työ voikin olla yllättävän edullista!
Tilaa ilmainen kartoitus
Pyydä ilmainen tarjous ja ylläty –suomalainen työ voikin olla yllättävän edullista!
Tilaa ilmainen kartoitus

Kattojen saneeraus ja remontointi

Huolella tehty kattoremontti ei valmistu kahdessa päivässä!

Kattojen saneeraus ja remontointi tulee jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Kattosi altistuu koville luonnonvoimille. Se vastaanottaa sateet, tuulet,  sekä lumen ja jään. Lisäksi sen tulisi vielä näyttää kauniilta.  Tarkista kattosi kunto vähintään kahdesti vuodessa!!  Sovittaessa teemme sen puolestasi !! Tilaa vuosihuolto jolla varmistat kattosi kunnon !!

Kun huomaat merkkejä, jotka kertovat, että katon kunnostus lähestyy, toimi heti. Katto on aina parempi pitää kunnossa ennen kuin suurempia vahinkoja pääsee tapahtumaan. Teemme myös pienempiä kattokorjauksia ja kattojen huoltotöitä !!

Kun kattoremonttisi tulee ajankohtaiseksi, ota yhteyttä meihin.

Tarjoamme Sinulle kattoremontin avaimet käteen -periaatteella, olipa kyseessä sitten tiili-, pelti- tai huopakatto, tai vaikkapa tasakaton muutos harjakatoksi! Palvelemme toki myös muissa rakennusasioissa. Turun lisäksi palvelemme Naantalissa, Raisiossa sekä muualla Varsinais-Suomessa. Muistathan, että olipa valintasi mikä katemateriaali tahansa niin älä tingi pohjatöissä äläkä aluskatteissa!

Muistathan mainita remonttiaikeista myös kunnan rakennusvalvontaan. Joskus kattoremontit tarvitsevat joko toimenpide- taikka rakennusluvan. Muista myös hyödyntää kotitalousvähennys. Tietoa kotitalousvähennyksestä löydät Verohallinnon sivuilta.