Pyydä ilmainen tarjous ja ylläty –suomalainen työ voikin olla yllättävän edullista!
Tilaa ilmainen kartoitus
Pyydä ilmainen tarjous ja ylläty –suomalainen työ voikin olla yllättävän edullista!
Tilaa ilmainen kartoitus

Peltikatot

Peltikaton valinta uudeksi katteeksi on vähintäänkin järkevää tapauksissa joissa rakenteet on mitoitettu niin pieneksi ettei muuta materiaalia voi edes harkita.  Peltikatto on kevyt mutta silti hyvin kestävä ja pitkäikäinen valinta.

Peltiprofiileja on hyvin montaa eri mallia.  Toiset suosivat sileää peltiä, kun toiset taas pitävät enemmän muotokatteista esim. Tiilikainen. Käytämme pääosin Ruukin katepeltejä ja kattoturvatuotteita joiden laadun takana on helppo seisoa.

Tarjoamme jokaiseen kattoprofiiliin luonnollisesti omat kattoturvatuotteet. Lumiesteet tulee asentaa vähintäänkin kulkuteiden kohdin, mieluummin aina kaikille sivuräystäille. Muista, että uusi kate on hyvin liukas.

Turvallisia seinätikkaita pitkin on hyvä pääsy katolle. Kattosilloilla taas taataan nokikolarille turvallinen pääsy tikkailta piipuille.  Kattoihin liittyvät pellit, piipunpellitykset ym. rakennepellitykset teemme omilla koneillamme itse. Näin asennuksessa ei tule ylimääräisiä taukoja vaan työt tehdään lähes keskeytymättömästi. Peltikattoremontin yhteydessä asennamme lähes aina helposti huollettevat Ruukin sadevesijärjestelmät.

Varaa ilmainen katselmus kohteeseesi

Onko kattoremontti ajankohtainen? Tilaa ilmainen kartoituskäynti kohteeseesi! A-Rakennus Niemelä Oy:n toimipiste sijaitsee Naantalissa. Toimialueemme kattaa Turun ja lähiseutujen lisäksi Salon sekä saaristoalueen. Saat tarjouksen peltikattoremontista käyntimme jälkeen.