Pyydä ilmainen tarjous ja ylläty –suomalainen työ voikin olla yllättävän edullista!
Tilaa ilmainen kartoitus

Yrityksemme

Yrityksen arvot

Tärkeitä arvoja yrityksessämme on kotimaisuus, niin tuotteiden kuin asennuksenkin osalta. Teetämme työt omilla asentajillamme, mutta ruuhkahuippujen tasauksissa käytämme myös pitkäaikaisia yhteistyöyrityksiämme. Toinen tärkeä arvomme on työturvallisuus. Käytämme aina kun vain mahdollista kohteissamme omia rakennustelineitämme. Telineitä käyttämällä myös lopputulos on yleensä parempi kuin ”killumalla” katolla köyden varassa tai jopa ilman sitä. Aikatauluissa pysyminen, yleinen siisteys ja asiakaslähtöinen toiminta on meille tärkeää.

Miksi valitsen A-Rakennus Niemelän tekemään kattoremonttini?

Olemme rakentaneet ja remontoineet tiilikattoja ja peltikattoja suomalaisten suojaksi Turun seudulla jo vuosia. Normaalin kattoremontin lisäksi teemme erilaisia kattomuutostöitä, esimerkiksi tasakaton muuttaminen harjakatoksi onnistuu lähes taloon kuin taloon. Kattotöiden lisäksi saat kauttamme sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet, asennettuna tai tarvikkeena.

Meiltä saat laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Hoidamme kaikki työt ammattitaidolla ja aikatauluja noudattaen. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Ruukki ja Ormax-tiilikatot - molemmat markkinajohtajia alallaan!

Kun etsit luotettavaa yhteistyökumppania tekemään kattoremonttisi, A-Rakennus Niemelä Oy on valintasi. Ota yhteyttä kattorakennuksen asiantuntijaan! Palvelemme sekä kuluttajia, asunto-osakeyhtiöitä, kuntia  että yrityksiä. Kaikki asiakkaat ovat meille yhtä tärkeitä !!  Emme ehkä lupaa kattoa kahdessa päivässä, mutta lupaamme mahdollisimman  laadukkaan ja sopimuksen mukaisen lopputuloksen hyvää rakennustapaa noudattaen!!