Pyydä ilmainen tarjous ja ylläty –suomalainen työ voikin olla yllättävän edullista!
Tilaa ilmainen kartoitus
Pyydä ilmainen tarjous ja ylläty –suomalainen työ voikin olla yllättävän edullista!
Tilaa ilmainen kartoitus

Tiilikatto

Laaja valikoima betoni- ja savitiilimalleja tiilikattoasi varten.

Kattotiilet näyttävät melkein samanlaisilta kaikilla valmistajilla, mutta vain melkein. On erillaisia profiileja sekä erillaisia pinnotteita.  Meiltä löydät tiilikaton jokaiseen makuun!

Olemme toimineet Ornmax -Tiilikattojen valtuuttamana asennusliikkeenä  Varsinais-Suomen alueella jo usean vuoden ajan.  Yhteistyökumppanimme on luonnollisesti tiilikattojen markkinajohtaja Suomessa. Valittavanasi on suuri määrä erilaisia betoni- ja savitiilimalleja. Mallit löydät helposti Monierin sivuilta.

Miksi valitsen tiilikaton?

Tiilikatto on hyvä valinta kun haluat korostaa talosi arvokkuutta. Tiilikatto on kestävä, hiljainen, kauniin harmoninen ja mikä parasta, se parantaa talosi arvoa huomattavasti. Tiilikattoon on myös helppo lisätä jälkikäteen varusteita kuten vaikkapa uusi huippuimuri, yksi tiili vain pois  ja läpivientitiili paikoilleen. Helppoa!

Moni kuvittelee tiilikaton hinnan olevan huomattavasti korkeampi kuin vaikkapa muotopeltikatteen, mutta tänä päivänä kustannus on valinnasta riippumatta lähestulkoon sama. Tiilikatto on kannattava investointi tulevaisuuteen.

Tiilikattoihin liittyvät pellitykset teemme itse omilla koneillamme, näin asennustyöt ovat lähes keskeytymättömät. Tiilikattoihin asennettavien lumiesteiden ja kattosiltojen toimittajamme on Lapuan Piri-Steel. Kattoturvatuotteiden määräykset ovat samat kuin peltikatoissakin eli lumiesteet vähintään kulkuteiden ylle mieluummin koko sivuräystäiden matkan. Ethän halua kenenkään loukkaantuvan?

Tiilikattoremontin yhteydessä asennamme lähes aina helposti huollettevat Ruukin sadevesijärjestelmät.